SoepenOntdek al onze soepen

Onze soepen

Room soepenZacht van smaak

Champignonsoep
Champignonsoep is gemaakt met verse groenten en is een knaller van een soep. De zachte toets van de room en de uitermate lekkere geur, doet je toch even wegdromen tijdens het eten van deze soep.
Broccolisoep
Extra Omega3 nodig ? vergeet onze broccolisoep dan zeker niet te bestellen. Deze groene gezonde soep is bovenal zeer lekker en wordt door iedereen gesmaakt.
Aspergeroomsoep
Aspergesoep van de beste verse asperges bezorgd ons deze zachte heerlijk smaak. Rijk aan alle vitamienen die we nodig hebben om ons lekker in je vel te voelen.
Kippenroom
ok..tok..tok hier is de kippenroom soep, Veld verse groenten en de beste kwaliteits kip voor soep worden hier verenigd. De lekkere volle smaak wordt mede bepaald door de zachte toets room die is toegevoegd.

Groenten soepenBoordevol vitamienen

Preisoep
Onze preisoep is een gezonde soep die veel vitamines en mineralen bevat, goed voor de voedsel en spijsvertering alsook de bloedsomloop. Zorg zeker dat je cholesterolvrij bordje lekkers op je staat te wachten.
Ajuinsoep
Onze ajuinsoep met zijn typische smaak en heerlijk aroma maakt dat deze soep op elke bestelling aanwezig is. De zoete toets die ontstaat bij het karameliseren van de suikers tijdens het fruiten maakt ze onweerstaanbaar.
Gemixte Groentensoep
De gemixte groentensoep ook genoemd de "all in one" vitamiene bom. Hiervan krijg je energie om elke dag gezond aan te vatten. Ons zeer oude geheime recept laat je smaak zintuig tot zijn volle recht komen.
Minestronesoep
Minestronesoep ons italiaans paradepaardje en zeer geliefd smaakje. Na de eerste lepel al zal je deze soep geen enkele dag meer willen missen. Noteer zeker de dagen wanneer onze minestrone gepland staat want deze missen is je echt wel vergissen.
Juliennesoep
De juliennesoep is een verwennerij voor onze fijnproevers. De keuze van onze verse groenten ,gesneden in luciferdunne reepjes. Een typische smaak die door iedereen zeer geliefd is.
Tomatensoep
Onze tomatensoep staat op nummer één bij de meeste kinderen, maar zijn neutrale heerlijke smaak wordt geleverd dankzij het perfect uitgebalanceerde recept en heerlijke verse beste kwaliteits tomaten. Geniet van dit wondertje.
Groentensoep
Groentensoep speciaal ééntje voor zij die geen keuze kunnen maken welke groente nu de lekkerste soep opleverd. Dankzij onze selectieve keuze van de beste verse groente combonatie creëren we hier de koning der soepen.
Kervelsoep
Kervelsoep het groene goud ook wel genoemd en een pareltje van een soep frisgroen van kleur. Deze soep mag zeker de leuze op zich dragen van missen is vergissen.Dus zeker optijd bestellen.
Bonensoep
De bonensoep is een stevige maaltijdsoep waar de beste verse kwaliteits groenten aan zijn toegevoegd. Deze lekkere zeer voedzame en gezonde soep kan uiteraard niet ontbreken in ons gamma
Wortelsoep
Blijf eeuwig jong met onze wortelsoep.De rijkdom aan vitamine A en mineralen maken van deze soep een toppertje.Dankzij de perfecte balans van ons recept ben je verzekerd van een gezonde portie soep.
Erwtensoep
Erwtensoep "snert" genaamd door sommige maar bovenal een heel lekkere soep. Samengesteld uit diverse verse groenten en top kwaliteits erwten. Geniet van deze super soep en deel uw genot met andere.
Tomaten groentensoep
Overheerlijke tomaten groenten soep, een gerecht met alles op en aan.

Vlees soepenVoedzaam en lekker

Goulashsoep
Goulashsoep de wereldbekende hongaarse soep is echt een klepper van je welste. Het lekkerst na een koud moment dit lekkker soepje nuttigen ...mmmm.
Vleesboulion
Vleesboulion waar je over verteld ! zo'n lekker recept ben je nog niet vlug tegen gekomen. Hier komt onze leuze uit voort "Vandaag bestellen en morgen verder vertellen. De lof die we hier over krijgen doet onze chef blozen.